Admin/ august 20, 2019

În vreme ce înfiera Statul Paralel, PSD a construit Statul Criminal. L-a consolidat. L-a desăvârșit. Ne-a speriat cu o ficțiune și ne-a plesnit cu o realitate.

Proștii l-au crezut. Proștii și idioții. Ei au ciugulit „adevăruri” dintre dinții unor rechini ai dezinformării – Gâdea, Badea, Ciutacu, Ursu, Stancu-Zamfir, Ciuvică, Chirieac, Pieleanu, Cristoiu, Gușă, Jucan, Bușcu, Dinescu, Zară etc. Niște proxeneți ai intoxicării.

A apărut „cazul Sorina” și aceiași intoxicatori (cu mici variații) și-au smuls părul de pe piept de grija fetiței de 8 ani care, să vezi nenorocire, este luată din măreața metropolă Baia de Aramă și dusă în Siberia new york-eză. Este smulsă din brațele unei familii șărămăt-iubitoare și dată unei familii săcărin-traficantă-de-organe.

Ne-au explicat locotenenții minciunii cum va fi tranșată Sorina, în beneficiul celeilalte fetițe a Săcărinilor, care într-o poză părea cam palidă, deci singur îi trebuia un rinichi, o inimă, o pipotă, ceva.

Mai mult: nici n-au ajuns bine Săcărinii la New York, după peripeții demne de Iranul ayatollahilor, că a și apărut știrea – gata, Sorina a fost operată, i-a fost luat un rinichi și dat lui Săcărin-tatăl, că vrea să întinerească boșorogul! Cretini cu sau fără legitimație de ziariști au rostogolit minciuna, cu o iresponsabilitate care-i plasează la nivelul râmei-de-gunoi-de-grajd.

A explodat apoi „cazul Caracal”, cu tragedii reale, nu închipuite, iar peisajul diversioniștilor s-a îmbogățit cu noi exemplare. Tonul îl dau Cumpănașu și Tonel, care fac un zgomot infernal cu scopul de a ține cazul cât mai departe de PSD, de a nu da răgaz publicului să vadă că marii vinovați sunt PSD-iștii care au transformat Caracalul într-un iad, iar Poliția din zonă într-o anexă a interlopilor.

Din păcate, destui români pică în plasa acestor escroci emoționali, care trafichează informații după propriul interes. Așa au ajuns cetățeni dotați cu două mâini, două picioare și un cap să fie convinși, dar absolut convinși, că Sorina e operată sau chiar moartă, iar Alexandra și Luiza trăiesc. Răsturnarea realității e halucinantă, în fața unui asemenea tablou îți îngheață orice argumente.

Una e să bănuiești că Luiza a fost traficată și își duce viața amară pe undeva prin Italia, și alta e să ai certitudini în acest sens.

În privința Alexandrei, conspiraționiștii nu țin cont de expertiza ADN, nu, acum și IML-ul complotează să le ascundă adevărul. Ei știu una și bună: că Alexandra trăiește.

Și că Luiza trăiește.

Și că Sorina e împuținată de organe.

Ei sunt nefericiții din ale căror slăbiciuni se hrănesc hienele mai sus citate. Dacă n-ar exista proști, pe cine ar mai păcăli ticăloșii?!

Foto: Internet
Sursa: Ziaristii.com
Share this Post