Admin/ iulie 30, 2019

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Vă prezentăm mai jos un fragment obținut pe surse de Digi24.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist și o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. De asemenea, tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.

În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.
Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.
Discuția dintre polițist și Alexandra

Polițist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…

Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Potrivit surselor, polițistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.

Același polițist, după o oră de la această discuție, a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.

Citește și

Polițistul care a vorbit cu Alexandra la telefon, dat de Ministerul de Interne pe mâna Parchetului. Un raport intern al MAI îl acuză că a avut ”atitudine refractară și nu s-a implicat în obținerea de date”

Poliția a deschis aplicația de localizare a apelului Alexandrei la mai bine de o oră după ce tânăra a sunat la 112

VIDEO Zeci de adolescenți au mărșăluit spre casa celui care le-a ucis prietena: ”Alo, 112? Sunt Alexandra și vreau să trăiesc!/ Și-a pus toată încrederea atunci când v-a sunat/ Dacă voi sunteți legea, dreptatea îndură”

Foto: Internet
Sursa: G4media.ro
Share this Post