Traian Paparete/ august 9, 2019

Asociația Civică Adevăr și Dreptate Argeșean #activAG din Pitești continuă lupta de guerillă cu administrația locală. Astăzi, la Business Forum Pitești, a avut loc o conferință de presă în care a fost prezentat un nou instrument prin intermediul căruia cetățenii pot fi ajutați în încercarea, de multe ori fără succes, de a atrage atenția autorităților în privința problemelor cu care se confruntă.

”TESPUN” este o nouă platformă web (www.tespun.ro) pentru preluarea și actualizarea sesizărilor locuitorilor din Pitești și din alte localități.

În concret, platforma web colectează sesizările cetățenilor și le înaintează autorităților. Având o interfață intuitivă, ”TESPUN” va înregistra sesizarea și o va marca cu roșu pe harta digitală a orașului, în zona la care face referire utilizatorul. Pot fi încărcate și imagini exemplificative. Administratorii platformei vor supune moderării sesizările și le vor înainta către autoritățile competente, dar vor monitoriza soluționarea lor. Sesizările vor fi simbolizate cu culoarea roșie pe hartă, până când vor fi rezolvate și vor trece în ”verde”.

Deocamdată platforma este ”activă” pentru municipiul Pitești, dar se extinde la nivelul județului Argeș.

PS Pe această cale, atât eu, Traian Paparete cât și ceilalți membri ai asociației, ținem să mulțumim celor prezenți la eveniment, atât reprezentanților mass-media locală cât și reprezentanților formațiunilor politice argeșene.

Mai jos aveți conferința de presă integral

Foto și text: Bitpress.ro
Share this Post